sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viikonloppuna oli taas koko lapsikatras koolla (Murun esikoista lukuunottamatta) ja vähän niin kuin extempore löysimme itsemme perjantai-iltana Turun satamasta matkalla Siljan Baltic Princess 23h risteilylle Turusta Tukholmaan... Matka tuli varattua neljän aikaan ja laiva oli kahta hyttiä lukuunottamatta loppuunmyyty - saimme siis viimeiset vapaina olevat hytit. Meistä kukaan ei vielä ko laivalla ollut ollutkaan - muut Turun reitin laivat ovat kyllä tulleet jo hyvinkin tutuiksi. Tänään ruokapöydässä Murun (ja koko katraan) kuopus kiteytti asian hyvin; Baltic Princess oli kyllä paras laivoista :). Teinit siis ainakin tykkäsivät kovasti.




Reissu aloitettiin Murun kanssa perinteisesti shampanjalla ja tuoreilla mansikoilla, ihana jo perinteeksi muodostunut tapa. Älkää kuitenkaan käsittäkö väärin - tämä ei todellakaan tarkoita sitä, että koko matka olisi mennyt juhlien - ei. Nythän kuitenkin oltiin lasten kera liikenteessä ja kyseessä oli siis pieni luksushetki perjantain työpäivän päätteeksi.

Sain muuten tältä reissulta hankittua ensimmäiset joululahjatkin, joten ihan hukkaan ei tuo reissu mennyt. Muutoin kukkaron nyörit pyrin pitämään suht tiukalla tulevaa joulua ja sen aiheuttamia menoja ajatellen, joten suuremmat ostot saivat nyt jäädä tulevaan. Mutta ainahan kaikkia ihanuuksia voi ihastella ilman ostamistakin - eikö? Pidin kovin kuvissa alhaalla näkyvän Piano-baarin tunnelmasta ja värityksestä, olisin hyvin voinut kuvitella kyseiset värit ja tyylin omaan asuinympäristööni:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti