sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Tämä aamu alkoi lyhyellä, puolen tunnin kahvakuulatreenillä Murun vielä nukkuessa. Treenin jälkeen olikin ihanaa rentoutua hetki TVn ääressä aamupalaa nauttien :)

Muru oli järjestänyt viikonlopuksi meille kahdenkeskiset pikkujoulut Helsingin suunnalla. Ihana yllätys! Kävimme perjantaina laivalla piipahtamassa Tallinnassa ja lauantaina kiertelimme Helsingin kaupoissa ihastelemassa jouluntunnelmaa - niin ja nyt tuli piipahdettua siellä Helsingin Hard Rock Cafessakin. 

Muutamia tuliaisiakin tuli reissulta ostettua kotiin, pieniä jouluisia asioita. Niistä sitten myöhemmin kun koti saa hieman jouluisemman ilmeen ensi viikonloppuna. Jouluunhan on enää tasan kuukausi...!

Eilen illalla Helsingistä kotiuduttuamme kävimme vielä hyvän ystäväni ja hänen miehensä kanssa syömässä Turun Pancho Villassa nauttien "meksikolaisia makuelämyksiä". Hyvä ruoka, parempi mieli :)

Takana siis kaiken kaikkiaan rentouttava ja onnistunut viikonloppu, jonka jälkeen on taas hyvä jatkaa arkeen... Alla vielä muutama kuva viikonlopun reissulta. Kuvien laatu ei taaskaan ole paras mahdollinen, kännykällä/iPadilla otettujen kuvien laatutaso kun ei vastaa kunnon kameroiden tasoa... Täytyy siis laittaa kameran hankinta listoille - pitäisi vaan päättää minkä kameran; mikä olisi sopiva kamera juuri minulle? 

Ihanaa ja leppoisaa sunnuntai-iltaa :)















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti