sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isänpäivän viettoa

Tänään meillä (niin kuin monessa muussakin perheessä) on juhlittu isiä. Aamutreenin jälkeen (puolen tunnin kahvakuulatreeni) kävimme ensin puolilta päivin tervehtimässä omaa isääni ja iltapäivällä olimme isänpäivälounaalla/-päivällisellä oman perheen voimin Morrison's -nimisessä Amerikkalaistyylisessä ruokapaikassa Turussa. Olemme todenneet, että se on aivan loistava paikka käydä syömässä teinien kera - annokset ovat isoja ja jokainen löytää varmasti (hampurilais)listalta suosikkinsa. Teinit ja Muru söivätkin hampurilaisia, mutta itse päädyin valitsemaan listalta tällä kertaa halloumikanaa, joka oli herkullista - ja kun valitsin kanan lisukkeeksi vielä salaatin, oli annos kaiken lisäksi suht kevytkin :)

Ruoan jälkeen kävimme vielä koko katraan voimin elokuvissa katsomassa Gravityn, jonka pääosissa loistivat Sandra Bullock ja George Clooney. 

Alla vielä muutama kuva tältä päivältä - pahoittelen kuvien laatua, kuvat kun on otettu kännykällä/iPadilla. Myös tuo eilen mainostamani tunika on nyt päässyt kuviin mukaan..










   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti