perjantai 22. marraskuuta 2013

Ihonhoitotuotteista ja rutiineista

Tämän postauksen ajattelin pyhittää ihonhoitorutiineilleni. Olen jo usean vuoden ajan suosinut ihonhoidossani Mary Kayn tuotteita. Ne ovat osoittautuneet ainakin omalle iholleni loistaviksi tuotteiksi. 

Jokapäiväisessä käytössäni on TimeWise Miracle Set (ihmesetti), joka sisältää seuraavat ihon ikääntymistä ehkäisevät tuotteet:

-  TimeWise 3-in-1 Cleanser (tuote puhdistaa, kuorii ja raikastaa ihon yhdellä kertaa)
-  TimeWise Age-Fighting Moisturizer (kosteusvoide joka vahvistaa ihon kykyä säilyttää kosteutta ja suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä)
- TimeWise Day Solution (sisältää aurinkosuojakertoimen SPF 30, auttaa myös ehkäisemään ohuita juonteita sekä ihon värivirheitä)
- TimeWise Night Solution (erityinen uudelleenrakennustuote yöksi, auttaa vähentämään syvien juonteiden syntymistä)

Päivittäisessä käytössäni olevan meikkivoiteen olen myös valinnut samalta valmistajalta; TimeWise Luminous-Wear Liquid Foundation, joka antaa raikkaan ja kuulaan lopputuloksen. Kovin peittävä tuote tämä ei ole, mutta itselleni ihan riittävä.

Jossain vaiheessa minulle kerrottiin, että mikäli silmänympärysvoiteen käyttöä ei ole aloitettu 25 ikävuoteen mennessä, on jo auttamatta myöhäistä... No, itse aloitin silmänympärysvoiteen käytön vasta kolmekymppisenä - tiedä sitten olisiko silmänympärysihoni nyt sileämpi jos olisin aloittanut aiemmin... Parempi kai myöhään kun ei silloinkaan ja kaipa niillä omilla elämäntavoilla ja perimälläkin on jotain vaikutusta asiaan :)

Käytössäni on myös viikoittain Microdermabrasion Set (mikrohiontasetti), joka raikastaa ihoa poistaen hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa. Aivan upea tuote! 

Minkä sarjan tuotteet teillä on käytössä päivittäisessä ihonhoidossa, onko teillä tapana käyttää kuorintatuotteita säännöllisesti? 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti