sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kiireetöntä oloa ja kirpputoreja



... Niistä on tämä sunnuntai tehty. Sunnuntai on meillä yleensäkin kirpputoripäivä, jolloin aamupäivästä heti aamupalan jälkeen lähdetään katsastamaan Turunseudun kirpputorien tarjontaa. Tänään kierrosvuorossa olivat Paikallinen kirpputori sekä Mimmin kirppis. 

Paikallisella Kirpputorilla en aiemmin ollut ehtinyt vielä käydäkään - oli kyllä ihan positiivinen yllätys ja siellä tulee varmasti käytyä toistekin. Tilat olivat siistit ja tarjonta ainakin äkkiseltään tarkasteltuna vaikutti ihan hyvältä. Pienten lasten vanhemmat varmasti osaavat arvostaa ulko-oven läheisyydessä olevaa lastennurkkausta, jossa perheen pienimmät voivat viettää aikaa sillä välin kun vanhemmat käyvät paikan tarjontaa läpi. Omat lapsukaiseni ovat kuitenkin lapsiparkki-iän ohittaneet jo kymmenisen vuotta sitten, joten meillä ei sille enää ole käyttöä (ja hyvä niin) :). 

Mimmin kirppis on tuttu jo aiemmiltakin sunnuntailta. Myös tämä kirpputori on mielestäni kierteleminen arvoinen; tilaa ja tarjontaa on paljon. Täällä ei kuitenkaan tainnut olla lapsiparkkia perheen pienimmille - tai jos on niin se on minulta jäänyt huomioimatta. Toisaalta mitä ei tarvitse, ei myöskään valttämättä rekisteröi tai osaa kaivata. Kahvio on täällä hyvä ja hinta-laatusuhde on kohdallaan :)

Mitään erityistä emme tällä kertaa olleet hakemassa, eikä suurempia löytöjäkään tullut vastaan - mukaan koko reissulta tarttui ainoastaan muutama kuparilautanen Murun äidin miehelle (hän kun keräilee näitä).

Leppoisaa sunnuntaita...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti