Tänään oli työporukkamme tykypäivä ja olimme porukalla Jesse's Dinessä kokkikoulussa. Ja täytyy kyllä myöntää, että ilta oli onnistunut :)
Valmistimme yhdessä ammattikokin kanssa upean kolmen ruokalajin menun, joka sisälsi
Limerisottoa, chilivoissa paistettua merirapua ja mangochutney
****
Maissikananrintaa, juureskompottia ja timjamikastiketta
****
Passion panna cottaa, mustikkafinancier ja omenakompottia
****
****
Valmistaa kananrintaa ainakin minulle ihan uudella tavalla - paistoimme sen ensin pannulla timjamilla ja valkosipulilla maustetussa oliiviöljyssä, jonka jälkeen valelimme sitä voivaahdolla ravintoloiden tapaan - tätä taidettiin kutsua monteeraamiseksi (?). Lopuksi kypsennys viimeisteltiin uunissa (120 C). Samaa tekniikkaa voi (ja kuulema kannattaakin) kokeilla myös erilaisiin pihveihin sekä kalaan - täytyy itsekin testata.
Kaiken kaikkiaan kiva ja onnistunut päivä - toivottavasti Teillä muillakin :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti