lauantai 9. marraskuuta 2013

Leppoisa lauantai Murun kera kahdestaan. Lapset ovat toisten vanhempiensa luona, joten saamme viettää laatuaikaa ihan kahden kesken. Huomenna on sitten Isänpäivä ja koko katras (me ja neljä teiniä) on taas koolla - tiedossa siis toisenlaista laatuaikaa :)

Salitreenit saivat jäädä tänään väliin ja sen tilalle tuli päivä kaupungilla. Oli ihanaa kierrellä rauhassa kaupoissa, istahtaa hetkeksi kahville ja seurata ihmisvilinää. Huomasin, että Joulukuuset olivat jo löytäneet tiensä kauppakeskuksiin ja kauppoihin, samaten jouluvalot ja -koristeet. Niin, jouluunhan ei ole enää kuin kuutisen viikkoa.. Mihin tämä syksy on mennyt..! 

Tuli muuten tehtyä tänään kaupasta löytöjäkin; itselleni monikäyttöisen tunikan Vilasta. Tykästyin siihen heti nähtyäni sen kaupan näyteikkunassa. Asusteita vaihtamalla/muokkaamalla tunikasta saa juhlavan, mutta se sopii myös toimistolle arkena. Ja kun se vielä suht hyvin istui päälle, niin pakkohan se oli ottaa mukaan :). Koitan saada siitä huomenna kuvan tännekin - isänpäivätunnelmissa. Nyt, illan jatkoa Teille kaikille, palataan taas.

"Nothing lasts forever, so live it up, drink it down,laugh it off, avoid bullshit, take changes & never have regrets, because one point everything you did was exactly what you wanted" -Marilyn Monroe 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti