tiistai 26. marraskuuta 2013

Kokeilussa Striplac

Kuvan lähde spashop.fi

Posti toi minulle viime viikolla odotetun paketin; olin kuullut opiskelijakaveriltani UV-kovetteisesta kestokynsilakasta, joka pysyy kynsissä jopa 10 päivää lohkeilematta ja jonka poisto ei vaadi erityistä poistoainetta tai toimenpiteitä - lakka yksinkertaisesti kuoritaan pois kynneltä. Kuulostaa liiankin hyvälle ollakseen totta - tätähän oli pakko testata :)

Olen kokeillut aiemmin mm. geelilakkausta, mutta turhautunut siihen hässäkkään, joka näiden lakkausten poistoon vaaditaan. Tässäkö olisi siis ratkaisu tähän ongelmaan...  

Hieman asiaa tutkailtuani löysinkin kyseisen tuotteen spashopin valikoimista: Alessandron Striplac. Striplac Starter Kit -aloituspakkaus sisältää kaiken tarpeellisen lakkauksen tekoon; 

1 x LED-UV-lamppu
1 x Striplac lakka No. 12 Classic Red 8 ml
1 x Twin Coat, alus- ja päällyslakka 8 ml
1 x Cleansing Pads, puhdistuslaput 50 ml
1 x muotoilu- ja kiillotusviila
1 x kynsinauhatyönnin

Mikäli UV-lamppu löytyy jo itseltä, ei välttämättä tuota aloituspakkausta tarvitse hankkia vaan lakkauksen teko onnistuu hyvin kahdella tuotteella: Twin Coat alus- ja päällyslakalla sekä UV-kovetteisella Striplac-kynsilakalla. Lisäksi on hyvä kuitenkin käyttää yllä mainittuja puhdistuslappuja, jotka valmistavat kynnen lakkaukselle ja ja poistavat kovettumattoman lakan kynnen pinnalta lakkauksen jälkeen.

Lakkauksen teko oli hyvin yksikertaista:
  1. Aluksi kynnet viilataan haluttuun muotoon ja kynsinauhat työnnetään taaksepäin, kynnet pyyhitään puhdistuslapulla.   
  2. Kynnelle levitetään kerros Twin Coat alus- ja päällyslakkaa, joka kovetetaan UV/Led-lampun alla (60 sek).
  3. Kynnelle levitetään kerros Striplac-kynsilakkaa ja kovetetaan 60 sek. Mikäli halutaan peittävämpi lopputulos, lakataan kynnet toiseen kertaan (ja kovetetaan 60 sek).
  4. Lakkaus viimeistellään Twin Coat alus- ja päällyslakalla ja kovetetaan vielä 60 sek
  5. Lopuksi kynnen pinta pyyhitään puhdistuslapulla ja voilá; kaunis, kiiltävä ja kestävä lakkaus on valmis :)
Hyvää tässä lakkauksessa tosiaan on se, että lakkauksen poisto ei vaadi erillistä poistoainetta/toimenpiteitä vaan se poistetaan kynneltä ikäänkuin kuorimalla (testasin tämänkin). Lakka lähti kynneltä kokonaisena liuskana. Mainoksen mukaan "poiston jälkeen luonnollinen kynsi on terve ja vahingoittumaton". Itsellä kynsi jäi poiston jälkeen hieman kuivaksi, mutta rasvauksen jälkeen eroa entiseen ei juuri huomannut.

Värisävyjä lakoista löytyy yhteensä 24 kpl, joten jokainen löytää varmasti mieleisensä. Testaamisen arvoinen tuote (huom! tämä ei ole maksettu mainos) :)

Onko teillä muilla kokemuksia ko tuotteesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti