lauantai 4. tammikuuta 2014

Hei taas ja hyvää alkanutta vuotta... ja terveisiä Tallinnasta jossa vietimme vuodenvaihteessa miniloman (3 päivää). Reissuun lähdettiin tiistaiaamuna ja kotiin palattiin eilen. Sää Tallinassa oli melkolailla sama kuin kotonakin; muutama aste lämmintä ja pilvistä, vettä ei onneksi satanut. 

Vuoden vaihtumisen huomaa varmuudella ainakin naistenlehtien otsikoista, joissa lähestulkoon jokaisessa yritetään päästä eroon joulukiloista - tavalla taikka toisella. Uudenvuoden lupaukset kun varmasti monella liittyvät painonpudotukseen taikka muutoin elintapojen parantamiseen; niin myös itselläni :). 

Peruselämäntapani ovat kyllä jo valmiiksi suht terveelliset (en tupakoi, alkoholinkäyttöni on vähäistä ja liikuntaakin pyrin harrastamaan säännöllisesti). Oma paheeni ovatkin tupakan ja alkoholin sijaan, eivät pullat tai leivonnaiset vaan irtokarkit. Tällä kertaa ajattelinkin Kuntoplus-lehden innoittamana ottaa haasteen vastaan ja viettää 28 päivää TÄYSIN ilman sokeria. Ja tuo sokeriton jakso alkoi sitten tänään. Raportoin viikoittain haasteen kuulumisia ja lopuksi kuinka haasteessa lopulta kävi - ja oliko lopputulos kaiken vaivan arvoinen.

Muru teki muuten myös oman uudenvuodenlupauksensa - ja viettää nyt ensi alkuun yhden kuukauden tipattomalla :). 



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti