perjantai 27. joulukuuta 2013

Elämää joulun jälkeen

Joulu meni tänä vuonna leppoisasti ja rauhallisesti pääosin kotosalla. Aattona kävimme Murun kanssa Murun äidin luona syömässä ja aattoillan vietimmekin kotona kahden kesken lasten viettäessa joulua toisten vanhempiensa seurassa. Näin ollen joulua vietimme sitten varsinaisesti vasta joulupäivänä kun koko nuorisokatras saatiin kootuksi saman katon ja samojen seinien sisään :).

Omalta osaltani ilmat vähän haittasivat tänä vuonna joulufiiliksen saapumista - koko jouluaaton ja joulupäivän satoi vettä ja kaikkialla oli tasaisen harmaata... Mainitsinkin joulupöydässä ääneen Murulle (ja lapsillekin) josko ensi vuonna lähdettäisiin viettämään joulua vähän jouluisimpiin maisemiin... saas nähdä sitten tehdäänkö näin.

Joulu on nyt siis tältä erää ohitse ja arki taas vastassa. Tänään olikin heti työpäivä - tosin onneksi melkoisen hiljainen sellainen; suurin osa meidän asiakkaistamme kun taisi lomailla vielä tämän päivän. Toisin on varmaankin kaupoissa nyt kun alennusmyynnit on saatu kunnolla käyntiin. Josko sitä itsekin ehtisi katsastaa alennusmyyntitarjontaa viikonlopun aikana :).






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti