maanantai 13. tammikuuta 2014

Tänään olikin taas melkoisen pitkä päivä; herätys 5.45 ja töihin puoli kahdeksan maissa, neljäksi kouluun ja vasta puoli yhdeksän maissa ehdin illalla kotiin. 

Odotan jo niin huomista; olen menossa hyvän ystäväni kanssa Jutta on the road -kiertueen luennolle Turun messukeskukseen. Luennolla fitness-valmentaja Jutta Gustafsberg motivoi ihmisiä terveellisiin elämäntapoihin ja ohjeistaa onnistuneeseen elämäntapamuutokseen.

Itseäni kiinnostaa luennolla lähinnä ruokaan ja treenaamiseen liittyvät asiat sekä ajanhallinta arjen keskellä. Vaikka omat lapsukaiseni ovatkin jo isoja ja itselläni on omaa aikaa pienten lasten äitejä enemmän, aiheuttaa tuo aikataulutus haasteita itsellenikin. Kumma kyllä, johonkin se aika nytkin menee. Tästä syystä olenkin lähes kokonaan siirtynyt viime aikoina treenaamaan kotona käsipainoilla ja kahvakuulalla ja jättänyt kuntosalit ja ohjatut tunnit huomattavasti vähemmälle. Säästää muuten kummasti aikaa. Ajatuksenani on kuitenkin jatkaa taas kuntonyrkkeilyä - salilla.

---
Ai niin - 10 viikon Bikini Challengekin on nyt virallisesti päättynyt, mutta projekti jatkuu vielä. Paino ei tuon projektin aikana laskenut itselläni lainkaan, mutta ehkä jonkinlaista "kiristymistä" saattaa olla havaittavissa - tästä on hyvä jatkaa kohti kesää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti