sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Eilinen päivä vietettiin Murun kanssa melkolailla kaupungilla ja näin ollen joululahjat on saatu lähestulkoon hankittua. Muutama pieni juttu on vielä hakusessa tänään. Itselläni on huomenna vielä työpäivä ennen kuin pääsen rauhassa joulun viettoon. Uskon kyllä, että huominen päivä on melkoisen hiljainen työmaalla ja olen itsekin ajatellut lopettelevani työt jo puolen päivän aikoihin. 

Eilen jouluostoksilla tein myös yhden heräteoston - hankin DeLonghin Latissima+ -Nespresso-kahvikoneen itselleni :). Ko laite (alumiinin värisenä) oli nyt Sokos Wiklundilla tarjouksessa hintaan 219 eur. Olen katsellut samaista laitetta myös muista liikkeistä, mutta hinnat ovat olleet selkeästi korkeammat. Esim. eilen samaisesta keittimestä olisi Stockmannilla joutunut pulittamaan 100 eur enemmän (hinta 319 eur) ja Gigantissakin 279 eur... Lisäksi Nespressolla on tällä hetkellä (voimassa 15.1.2014 asti) erityinen kampanja; Nespresso hyvittää ostokuittia vastaan 80 eur takaisin joko pankkitilille tai omalle Nespresso Clubin asiakastilille, jolloin ko rahasummaa voi käyttää tulevissa kahviostoksissa. 

Nespressokahvithan ostetaan suoraan Nespresso Clubin asiakaspalvelun kautta; tilaukset voi tehdä joko sähköisesti tai puhelimitse. Valikoimassa on tällä hetkellä 21 kahvilaatua; vahvat espressot, miedot espressot, Pure Origin espressot, Lungo-kahvisekoitukset, kofeiinittomat kahvit sekä Variations-makukahvit. Kahveja ei vielä toistaiseksi ainakaan voi ostaa vähittäskaupoista, Helsinkiin ollaan tosin avaamassa Nespresso Boutique vuoden 2014 aikana. Itse teen ensimmäisen kahvitilaukseni vielä ennen joulua; tilattavien listalta löytyvät varmasti ainakin makukahveista Caramelito (kinuskin makeat aromit yhdistettynä paahteiseen Livanto Grand Cru -kahviin) sekä Ciocattino (tumman suklaan ja paahteisen Livanto Grand Cru -kahvin yhdistelmä). Lisäksi valitsen muutaman eri espresson, Lungon sekä kofeiinittoman vaihtoehdon...

Nyt kuitenkin oikein ihanaa sunnuntaita, Muru tuossa jo hätyyttelee kaupungille... :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti