keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Jouluun on enää muutama päivä aikaa eikä lumesta ole tietoakaan. Jotenkin se lumi vaan kuuluu jouluun - saapa nähdä saadaanko valkoinen joulu tänä vuonna tänne etelään.. todennäköisesti ei. Onneksi jouluvalot sentään luovat tunnelmaa ja valaisevat näin pimeänä vuodenaikana :). 

Nyt kun lämpötila näyttäisi olevan taas vakiintunut plussan puolelle, hain polkupyöränkin talviteloilta takaisin käyttöön (ehti se siellä ollakin viikon päivät). Viime päivien työ/koulumatkat olenkin siis taittanut taas pyöräillen ja raikkaasta ulkoilmasta nauttien.

Itselläni ovat jouluvalmistelut vielä hyvinkin vaiheessa ja työnalla; suurin osa lahjoista on vielä kaupoissa ja joulukortitkin postittamatta.. Miten tässä taas näin kävi? Jouluostokset jäivät siis tänä(kin) vuonna tekemättä "Ilon ja onnellisuuden tunteita lisäävällä nettiostamisella" ja lahjat hankitaan perinteisesti kaupoissa kiertelemällä... Jokatapauksessa ajattelin aloittaa huomenna joulukorteista; Kun ne huomenna saa postiin ykkösluokassa niin niidenhän pitäisi vielä ehtiä perille ennen joulua eikö? 

Alla muutama kuva pimeästä, lumettomasta kaupungista (kuvat on otettu kännykkäkameralla Teatterisillan avajaisista muutaman viikon takaa). 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti