lauantai 7. joulukuuta 2013

Eilen meillä juhlittiin Suomen itsenäisyyden lisäksi Murua, joka on taas vuoden vanhempi... Tarjoiluja mietittäessä Muru toivoi (yllätys yllätys) mansikkakakkua, joten sellainen oli siis työlistalla. Lisäksi valmistin täytettyjä croissantteja (osoittautuivat hyväksi valinnaksi) sekä joulutorttuja (tämän vuoden ensimmäiset). Näin ollen eilinen aamu alkoikin täytekakun täyttämisellä ja koristelulla sekä croissanttien ja joulutorttujen paistamisella... Olisi tietenkin ollut parempi täyttää kakku jo perjantai-iltana, mutta sohva oli tuolloin paaaljon houkuttelevampi vaihtoehto - hyvää tuli joka tapauksessa :)

Murun äiti ja sisarukset sekä vanhempi bonuspojista tyttöystävänsä kera kävivät kahvilla jo päivällä, illemmalla Murun entinen koulukaveri tuli vaimonsa kanssa Tampereelta Turkuun ja ohjelmassa olikin hyvää ruokaa ja stand-up -komiikkaa laatuseurassa - kiitos K & K :)

Treenit ovat täällä viikolla jääneet minimiin - tiedä sitten mikä ihmeen väsymys nyt on iskenyt... Työ, koulu ja kotityöt nyt vaan ovat tainneet ottaa veronsa. Asia piti sitten korjata nyt aamupäivällä ja viettää tehokas puolituntinen kahvakuulaa heiluttaen. Nyt hyvillä mielin kaupungille - ihanaa päivää Teille kaikille :)

Alla muutama kuva vielä eiliseltä







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti