keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Pehmeä syksy

Värianalyysissä ihmiset jaetaan vuodenaikatyyppeihin ihon, silmien ja hiusten värien perusteella. Syksylle ja keväälle ovat ominaisia lämpimät sävyt, kun taas talvelle ja kesälle viileät. Usein omat, itselle sopivat värit löytyvät viimeistään kokeilemalla; jotkut värit korostavat parhaita puoliasi ja saavat ihosi suorastaan hehkumaan - toisilla väreillä on päinvastainen vaikutus ja lopputulos on pahimmassa tapauksessa väsyneen ja nuhjuisen oloinen. Tasapaino ja harmonia syntyy kun käytämme värejä, joissa on samantapainen ominaisuus kuin omassa värityksessämme. Pohjasävyn, syvyyden ja kirkkauden tulee olla samanarvoisia.



Tällä viikolla tehdyn värianalyysin mukaan olen väritykseltäni pehmeä syksy. Syksy-ihmisen väritys on täyteläinen ja pehmeä, hiuksissa on usein vahva punainen pigmentti ja valoa vasten hiukset hehkuvatkin pronssisina tai kultaisina. Silmät ovat pähkinänruskeat, topaasinväriset tai vihreät.

Vaatevalinnoissaan syksy-ihmisen kannattaa suosia täyteläisiä, lämpimiä, sävyjä kuten kameli, pihlajanmarja tai turkoosi. Musta, samoin kuin muut hyvin tummat ja oranssin sävyt ovat vältettävien listalla - kaipa kuitenkin musta asustettuna on ok, onhan? Musta nimittäin kuuluu allekirjoittaneen vaatekaappiin olennaisesti... Koruja valitessa olisi syytä suosia lämpimiä, kultaisia koruja.



Värianalyysipäivänä väritykseni olikin kohdallaan jo valmiiksi ja pehmeän syksyn värikartasta löytyvä pihjanmarjanpunainen oli hyvin edustettuna :)


Paita Zara, liivi YourFace, farkut Esprit, saapikkaat Bronx, kaulakoru  Accessorize


Oletteko löytäneet omat värinne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti