maanantai 3. maaliskuuta 2014

Hakusessa hyvä, kestävä silmänrajaustuote





Olen etsiskellyt hyvää, kestävää, koko päivän raikkaan näköisenä pysyvää silmänrajaustuotetta jo jonkin aikaa. Useimmat rajaustuotteet tuntuvat haihtuvan päivän mittaan ja aamulla tehty silmämeikki on iltapäivisin kaikkea muuta kuin raikkaan näköinen... Omat silmäni kostuvat usein työmatkapyöräilyssä ja tämä osaltaan lisää haastetta tuotteen valintaan - sen on oltava myös vedenpitävä.

Päätin nyt viimeksi testata MAC Fluidline -geelirajausta - ja olen myyty! Ainakin äkkiseltään tuntuisi siltä, että olen löytänyt etsimäni :). Rajaus levittyy siveltimellä helposti ja muuttuu kuivuessaan vedenkestäväksi - ja kestää hyvänä koko päivän :). Geelirajaus on työstettävissä levityksen jälkeen kymmenisen minuuttia ennen kuivumistaan, joten myyjän neuvojen mukaisesti kannattaa rajaukset työstää silmä kerrallaan. Ja näin toimien olen ainakin itse onnistunut.

Muiden valmistajien vastaavista tuotteista itselläni ei (vielä ainakaan) ole kokemusta, miten teillä muilla? Ovatko muiden valmistajien vastaavat  tuotteet toimineet hyvin? Onko jotain erityisiä tuotteita joita voisitte suositella - ehdotuksia otetaan ilolla vastaan :). Siihen asti ainakin taidan mennä tällä tuotteella... 

Ihanaa uutta viikkoa :)
  



ps. tänään on kyykkyhaasteen toiseksi viimeinen päivä - kyykkyjä 240 kpl. Haasteen viimeistä päivää viedään siis huomenna. Minkäköhän haasteen aloittaisi seuraavaksi - olisiko nyt lankkuhaasteen vuoro :)? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti