perjantai 28. maaliskuuta 2014



kuva turku.fi

Kevät on nyt virallisesti saapunut tänne Turkuunkin - ja narsissit :).

Teatterisilta ja kävelykatu ovat taas saaneet perinteiset narsissinsa (yhteensä 11.000 kpl) ja keltainen kukkaloisto valaisikin torstaiaamuna työmatkaani. Ihana kevätfiilis - vaikkakin ilma on aamuisin vielä k y l m ä... No, päivisin onneksi jo tarkenee paremmin :) Talvitakista olen luopunut jo jokin aika sitten ja siirtynyt kevyempään vaatetukseen. Pipo on tosin aamuisin edelleen tarpeen (samaten hanskat), mutta iltapäivisin (ainakin viime päivinä) on jo tarennut ilmankin. Myöskin aurinkolasit ovat olleet tarpeellinen kapistus - kesää kohti siis mennään vauhdilla :)

Tämä viikko on ollut melkoista haipakkaa; koko alkuviikon (ma-to)työ/koulupäivät ovat venyneet 13 tuntisiksi, joten kotona ei paljoa muuta ole ehtinyt kuin käydä nukkumassa ja lapset ruokkimassa. Kotityöt ovat jääneet siis väkisinkin taka-alalle, joten tiedän jo valmiiksi mitä viikonloppuna on edessä; pyykkiä, imurointia, pölyjen pyyhkimistä..

Myös treenien suhteen on pakostakin ollut suht hiljaista. Olen kuitenkin saanut itsestäni irti sen verran, että olen treenannut kotona tv:n ääressä kahvakuulalla muutamana iltana reilut puolituntia kerrallaan - parempi kai sekin kun ei mitään. Niin ja työmatkat olen kulkenut pyöräillen, joten ihan liikkumatta tässä ei sentään ole oltu.

Tähän viikonloppuun mahtuu onneksi paljon muutakin kun noita luettelemiani kotitöitä; laatuaikaa Murun kanssa kahdenkesken (lapset kun ovat taas kaikki toisten vanhempien kanssa) ja VoF:n livelähetys Turun Logomossa sisareni ja hänen ystäviensä kanssa :). Iltaa ja viikonloppua odotellessa siis...

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua - kerätään taas voimia ensi viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti