perjantai 21. maaliskuuta 2014



D lepää ilman erillistä kehoitustakin :)

Vatsataudista on selvitty tältä erää ja arki rullaa taas omalla painollaan. Pieni pysähtyminen ja lepo taisikin tulla tarpeeseen tässä hektisessä elämänvaiheessa; työ, koulu, arjen pyörittäminen kotona ja treenit vaativat omat veronsa. Nyt ainakin tuntuu siltä, että energiatasot ovat taas kohdillaan ja vireystilanne on huomattavasti parempi kuin ennen sairastumista. Vaikka sairastaminen sinällään ei todellakaan ole kivaa tai milläänlailla toivottavaa, tulee silloin pakostakin otettua rennommin ja levättyä ja pysähdyttyä kunnolla. Itse ainakin syyllistyn useinkin ylisuorittamiseen ja lepo jää huomattavan vähälle (ainakin arkisin) kun "sata lasissa" mennään eteenpäin koko ajan.

Muru kysyikin osuvasti koska viimeksi olen ollut sairauden takia pois töistä.. Itsekin asiaa sitten hetken pohdittuani totesin, että ainakaan parina kolmena viime vuotena ei kohdalleni ole sairauspoissaoloja kertynyt - ilmeisesti sairastumiset ovat sitten ajoittuneet viikonlopuille niin kuin "kunnon" työntekijöillä yleensäkin, ja pöh :D.

Nyt siis virkeänä ja levänneenä viikonlopun viettoon; viikonlopulle onkin taas tiedossa kivaa ohjelmaa; vähän treeniä, teatteria, lätkää, leffailtaa, teinien kanssa yhdessäoloa... onhan koko jengi (Murun vanhimmaista lukuunottamatta) taas yhdessä koossa koko viikonlopun..

Ihanaa viikonloppua - muistakaa levätä ja nauttia olostanne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti