maanantai 24. helmikuuta 2014

Kevätfiilis :)


Omalta osaltani se on nyt virallisesti kevät - bussikorttini voimassaoloaika päättyi lauantaina ja kelit ovat viime päivinä olleet sen verran keväiset etten nähnyt enää aihetta kortin uusimiselle. Näin ollen fillari on siis taas kaivettu esiin ja työmatkat hoitunevat tästä päivästä eteenpäin polkien - ainakin pääsääntöisesti (ellei sitten takatalvi vielä jossain vaiheessa kevättä yllätä) :).

Kevään ja kesän lähestyessä sitä kummasti saa taas puhtia ja lisäenergiaa liikkumiseen ja treenaamiseen muutoinkin ja netistä tuleekin haettua erilaisia treeniohjelmia testattavaksi ja omaan treeniohjelmaan mahdollisesti lisättäväksi. GirlsGuideTo-sivustolta löysin alla olevan kokonaisvaltaisen ohjelman, jolla luvataan tuloksia nopeastikin. Ja ihan tehokkaaltahan tuo ohjelma ainakin äkkiseltään vaikuttaa - ja päässee testiinkin heti huomenissa :). Saas nähdä jääkö/pääsekö ko. ohjelma säännölliseen toteutukseen yhdessä jo tutuksi ja turvalliseksi koetun kahvakuulaharjoittelun seuraksi..

kuva girlsquideto.com
ps. kyykkyhaaste on myös hyvällä mallilla - tänään on menossa päivä nro 22 ja tämähän tarkoittaa kyykkyjä 185. Yllättävän helposti ovat kyykyt ainakin tähän asti sujuneet - tämä määrä kyykkäyksiä onnistuu vielä ilman taukoja. Saapi nähdä missä lukemissa täytyy ottaa jaksotus käyttöön... Haastetta on vielä jäljellä reilu viikko ja kyykkymäärä kasvaa koko ajan - nyt vielä kiihtyvällä tahdilla. Huh.

Pirteää, toiminnallista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti