sunnuntai 16. helmikuuta 2014







Mukava ja rauhallinen viikonloppu on kohta taas ohi. Viikonloppu on pitänyt sisällään Murun työpaikan "pikkujoulut", hyvää ruokaa hyvässä seurassa ja rentoutumista ja rauhoittumista kotosalla. 

Huomenna täällä Turun suunnassa alkaa virallisesti hiihtolomaviikko (niin kuin muuallakin Etelä-Suomessa) - itselläni tosin ihan normi työviikko, lomasta ei tässä vaiheessa valitettavasti ole tietoakaan... Toisaalta kelitkään täällä eivät tällä hetkellä suosi perinteistä hiihtoloman viettoa; hiihtämään ei pääse kuin ainoastaan hiihtotunnelissa ja luistelutkin taitaa tältä talvelta olla luisteltu (ainakin luonnonjäillä). Teinit pelaavat kuitenkin varman päälle suunnistavat molemmat hiihtoloman viettoon varmoille lumille - poitsu lähtee Pyhälle iltajunalla vielä tänään ja neiti lähti Rukalle mummin ja ukkin kanssa jo perjantaina. Niille seuduille näyttäisi olevan luvattu ihan kelpo säätä ensi viikolle - ihanaa lomaa teille Nuppuset :)



Me jatketaan Murun kanssa täällä nyt vielä yhden erän verran kisakatsomoa - tilanne toisen erän jälkeen Leijonille jännittävä 1-1 - hyvä Suomi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti