keskiviikko 12. helmikuuta 2014


Eilen vietin vapaailtaa ilman mitään ennalta sovittuja menoja - harvinaista herkkua nykyään. Kotitöitä (ruoanlaittoa, pyykinpesua), kahvakuulan heiluttelua, blogeja, sekä tv:n katselua - siitä oli oma vapaailtani tehty :). 

Tänään onkin taas tiedossa pitkä ja työntäyteinen päivä; töiden jälkeen pitäisi mennä vielä illaksi koululle. Eipä silti, ei valittamista; nykyään illat koululla menevät onneksi todella nopeasti kun tekemistä on koko ajan eikä teoriatunneilla tarvitse enää istuskella. Loppuaika koulusta onkin pelkkää työssäoppimista ja syksyllä paperit pitäisi olla taskussa. Parturi-kampaajan työ poikkeaa vahvasti omasta nykyisestä päivätyöstäni IT-alalla (jota en suinkaan ole lopettamassa valmistuttuani, en) - se on vahvasti käsityötä ja siinä kädenjälkensä tulos on heti nähtävissä. On palkitsevaa nähdä omat onnistumisensa (onneksi niitä suurempia epäonnistumisia ei ole tullut vastaan) - ja onhan se aina mukavaa kun asiakaskin poistuu liikkeestä kiitellen ja lopputulokseen tyytyväisenä... ja tulee asiakkaaksi uudelleenkin :).

Näillä ajatuksilla kohti iltaa - ihanaa keskiviikkoa :) 

ps. Tänään on kyykkyhaasteen päivä nro 10 eli 105 kyykkäystä (nämä tehty heti aamusta). Vielä on melkoisesti matkaa haasteen loppuvaiheen lukemiin; vähän (tai oikeasti vähän enemmänkin) hirvittää nuo kakkosella alkavat lukemat - ja varsinkin tuo 250... huh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti