sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Viikonlopun kuulumisia

Viikonloppu vierähti nopeasti - ihan liian nopeasti. Perjantai-ilta meni työviikosta toipumiseen perheen kera kotosalla ja lauantaiaamupäivä Osaava Nainen -messuilla. Paljon oli kaikenlaista tavaraa tarjolla, mutta tällä kertaa ei mukaan tarttunut kuin villapaita perheemme nelijalkaiselle jäsenelle.

Kaupunkiin muuton jälkeen olemme alkaneet harrastaa elokuvissa käyntiä enemmän ja nytkin viikonloppuna siellä tuli käytyä. Lauantai-iltana kävimme porukalla katsomassa Captain Phillipsin - mielestäni vaikuttava elokuva varsinkin kun tiesi sen perustuvan tositapahtumiin. Elokuva teki myös vaikutuksen nuorisoon (13-, 14- ja 16-vuotiaat).

Kuntoprojekti:
Kuntoilun osalta viikonloppuna oli hiljaisempaa - nyt keskityttiin lähinnä koiran kanssa lenkkeilyyn ja sali saikin jäädä tällä kertaa. Kun ulkona oli sää mitä parhain, ei kyllä sisällä hikoilu siinä kohtaa jaksanut innostaa. No ihan kokonaan en kuitenkaan lihasharjoittelua väliin jättänyt, vaan illalla sitten punnersin, askelkyykkäsin ja käsipainoilin kotona tv:n ääressä puolisen tuntia. Ensi viikolla sitten taas salille - tavoitteena on vähintään kolme salikertaa viikossa. Varsinaista paino-ongelmaa ei ole, mutta ylä- ja alavartaloni ovat ihan eri paria - alavartalossa riittää töitä, PALJON :(. Millä keinoin Te muut olette saaneet alavartaloanne (varsinkin reisi-pakara-osastoon) ryhtiä?

Alla vielä muutama kuva eiliseltä lenkiltä - kyllä näissä maisemissa kelpaa lenkkeillä, eikö?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti