torstai 17. lokakuuta 2013

Kuntoilua ja räiskäleitä



Kuntoilu on lähtenyt käyntiin mukavasti ja tiistaina olin kuin olinkin kymmentä vaille seitsemän salilla valmiina päivän aamutreeniin - hyvä minä :). Kyseessä oli Motivuksen Pace-tunti, joihin olen jäänyt koukkuun. Tehokas ja monipuolinen tunti, jossa saa haastaa itsensä kerta toisensa jälkeen.

Eilen oli treenien suhteen välipäivä ja kuntoilu jäi päivittäisen työmatkapyöräilyn  (7 km) lisäksi koiran ulkoiluttamiseen lähipuistossa. Tosin eipä sille kuntoilulle eilen olisi ollut aikaakaan - ilta kun meni töiden jälkeen vielä koululla ja olin kotosalla vasta puoli yhdeksän maissa. Sai siis levätä ihan luvan kanssa.

Tänään oli vuorossa työporukkamme yhteinen kuntoremontti-iltapäivä, joita on sovittu yhteensä kymmeneksi kerraksi. Tämän päiväinen kerta taisi olla järjestyksessään neljäs(?) ja ohjelmassa oli tehokasta toiminnallista kiertoharjoittelua:

* vatsalihasliikkeitä bulgarian bageja hyödyntäen (painot 5 ja 17 kg)
* sumokyykkyjä kahvakuulan kera
* haara-perushyppyjä
* hauiskääntöjä kahvakuulilla/käsipainoilla
* ojentajapunnerruksia kahvakuulien varassa
* vartalon kiertoja levytangon kera

Kieroharjoittelu tehtiin alkuun kahden minuutin vaihdoin ja kaksi seuraavaa kierrosta minuutin vaihdoin. Voin kertoa että hiki tuli, mutta vitsi mikä fiilis treenin jälkeen - tiesi kyllä tehneensä jotain :)

Kotona lapset pyysivät illaksi räiskäleitä - ja tottakai hellyin niitä sitten syysloman kunniaksi heille paistamaan. Ja pakkohan sitä oli itsekin yksi maistaa...

Tässä vielä kuvaa iltapalasta, täytteenä rasvatonta rahkaa ja marjoja:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti