keskiviikko 30. lokakuuta 2013


Tämä mielessä projekti jatkuu ....


Päivän askareet on saatu hoidettua ja on hetki aikaa ihan itselle. Kuivausrumpu käy vielä hetken ennen kuin koti hiljenee yöksi. 

Treenit olen tehnyt tunnollisesti - tosin eilen vietin ansaitun vapaapäivän ja kuljin työmatkankin polkupyörän sijaan omalla autolla. Tosin oli siihen syykin - käytiin miehen kanssa Raumalla jääkiekko-ottelussa (piti siis ihan sinne asti mennä katsomaan kun TPS sai pataan kunnolla...) ja Turkuun tulin vasta tänään aamulla - suoraan töihin siis. No, huomenna taas ruotuun ja aamusta heti pyörän selkään. Voin kertoa että olo on huomattavasti virkeämpi ja energisempi  kun on taittanut työmatkan ulkoillen.

Huomenna meillä onkin taas työpaikan kuntoremonttipäivä, odotan innolla mitä ohjaaja on huomiselle keksinyt. Tiedossa on varmasti taas hyvin tehokas 60 minuuttinen :)

Olen muuten nyt tämän Bikini Challenge -valmennuksen aikana ottanut käyttööni ensimmäistä kertaa elämässäni palautusjuomat treenien jälkeen. Niiden ilmeisesti pitäisi auttaa lisäämään ja ylläpitämään lihasmassaa? Ja luustollekin ilmeisesti ovat hyväksi? Täytyy kyllä paneutua jossain vaiheessa aiheeseen vähän tarkemmin, tämä kun on itselle vähän harmaata aluetta.. Joka tapauksessa kun kerran tässä valmennuksessa palautusjuomaa kehotetaan treenien jälkeen nauttimaan, niin niin nyt sitten tehdään. Itse valitsin minuutti tolkulla kaupan tuotehyllyä ihmeteltyäni Fastin Hera 80 -proteenijauheen, makuna minttusuklaa - on muuten todella hyvänmakuinen juoma rasvattomaan maitoon sekoitettuna. Maistoin tätä myös veteen sekoitettuna, mutta maku oli ei-niin-hyvä. Rasvattoman maidon kera siis meinaan palautusjuomasekoitukseni jatkossa nauttia, toivottavasti tämä on valmennuksen puitteissa sallittua. Muutoinkin olen valmennuksen ruokavaliota yrittänyt noudattaa parhaani mukaan, tosin välillä olen joutunut vähän soveltamaankin. Toivottavasti tällä ei kuitenkaan ole suurempaa vaikutusta projektin lopputulokseen...

Palataan taas,
Piitu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti