maanantai 25. tammikuuta 2016

Hups! Blogi on ollut pitkällä, ei suunnitellulla tauolla nyt pidemmän aikaa. Useita tekstiluonnoksia on tässä reilun vuoden aikana hahmoteltu, mutta lopulliseen julkaisuun ei ole niistä yksikään päätynyt.. Suunnittelinkin jo aloittavani bloggaamisen kokonaan alusta uudelta puhtaalta pöydältä, mutta lopulta päädyin jatkamaan jo olemassa olevan blogin kanssa.. Nyt siis takaisin täällä - tarkoituksena kertoilla kuulumisia säännöllisen epäsäännöllisesti, jutella asioista ja välillä varmaan sujuvasti niiden vierestäkin :).

Kirjoitan tätä tekstiä työreissulta; terkkuja Jyväskylästä! Edessä on kahden päivän koulutusrupeama - rankat, asiapitoiset työpäivät siis tiedossa. Ja pari yötä hotellielämää.

Vuoden vaihteessa lupasin (kuten varmasti moni muukin) taas aloittaa itsestäni huolehtimisen ja liikunnan lisäämisen. Tarkoituksena on liikkua säännöllisesti 3-4 kertaa viikossa ja karistaa muutama vuoden aikana kertynyt liikakilo vatsan ympäriltä. Projekti kesäkuntoon 2016 on siis käynnistynyt :). Tästä varmasti lisää jatkossa. Mihinkään ihmedieetteihin ei ole tarkoitus haksahtaa vaan edetä ihan perusreseptillä; makeisia, pullaa ja "roskaruokaa" vähemmän, liikuntaa selvästi aiempaa enemmän.




Tänään vielä hotellihuoneessa yllä oleva "kotitreeni", sen jälkeen suihkun kautta TV:n ääreen ja valmistautumaan huomiseen koitokseen - onpa kiva olla taas täällä :)!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti