perjantai 12. syyskuuta 2014

Hups - viimekertaisesta päivityksestä onkin vierähtänyt jo tovi jos toinenkin - reilut viisi kuukautta. Paljon on tässä välissä ehtinyt tapahtua; kuopuksen rippijuhlat, kesä ja helteet, loma, tutkinnon loppuunsaattaminen, yrityksen (toiminimen) perustaminen, omat nelikymppiset (juhlat tosin tiedossa vasta syksymmällä)... Ohjelmaa on siis koko kevään ja kesän riittänyt ihan kylliksi asti eikä blogin päivitykseen yksinkertaisesti ole aikaa/voimia riittänyt.  



Täytyykin sanoa, että kesäloma ja tauko arjesta tuli tänä vuonna enempi kuin tarpeeseen. Ja mikä sitä lomaa oli viettäessä; koko neljä viikkoa pelkkää aurinkoa :). 




Nyt ollaan kuitenkin taas vahvasti kiinni arjessa (oltu jo kohta kuukauden päivät) ja koitetaan nauttia pienistä iloista arjen keskellä.
 
Viime viikonloppuna otimmekin perheen kanssa pienen irtioton arjesta ja matkasimme viikonlopuksi minilomalle Tampereelle, tarkemmin sanottuna Tampereen kylpylään. Meillä oli siellä sviitti varattuna koko viikonlopuksi - ja hyvin viihdyttiin ilmeisesti kaikki; edes murrosikäisiltä ei tainnut yhtään poikkipuoleista sanaa kuulua koko viikonlopun aikana (mikä on todella harvinaista nykyisin). Viikonloppuun kuului kylpemistä, elokuvissa käyntiä, shoppailua, hyvää ruokaa... kaikkea mitä viikonlopulta odotettiinkin.
 
Nyt tiedossa on taas viikonloppu Murun kanssa ihan kahdenkesken - taidetaan viettää se tällä kertaa ihan kotioloissa rentoutuen. Tai itse asiassa täytyyhän nyt TPS:n liigakauden ensimmäinen kotipeli käydä paikanpäällä tunnelmoimassa - suunta siis tänään kohti HK Areenaa :). Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Kylpyläviikonloppunne kuulosti ihan täydelliseltä.
    Mukava, kun saitte vielä houkuteltua teinin matkaanne.

    Upeaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista